Despre noi

Policlinica NovaLife, cu peste 15 ani de experiență în sistemul privat de sănătate, în Timișoara, își deschide larg ușile și în București. Noul punct de lucru situat în Sectorul 4 pe str. Izvorul rece, nr. 12, își propune să vă ofere un serviciu medical prompt și în același timp un act medical de calitate.

Extinderea rețelei medicale NovaLife CLINICS a fost gândită să răspundă nevoilor medicale ale pacienților noștri. Astăzi viața în centrele urbane a devenit tot mai aglomerată favorizată de infrastructură și de concentrarea resurselor educaționale. Nevoia de mobilitate este din ce în ce mai mare, iar proximitatea a devenit o condiție necesară pentru facilitarea accesului la servicii medicale de calitate.

Ne preocupă calitatea actului medical și punem accent pe:

– relația medic-pacient;

– prevenirea și profilaxia bolilor;

– diagnosticarea și tratarea afecțiunilor cu seriozitate, competență și confidențialitate.

Pentru a reuși, am cooptat în echipa noastră medici primari și specialiști, precum și cadre universitare cu o bogată experiență teoretică și practică.

Toți medicii noștri sunt oameni pasionați și dedicați actului medical, mulți dintre ei fiind implicați în programe de cercetare(studii clinice) în spitalele în care activează. Dispunem de o dotare tehnică de ultimă generație care permite efectuarea unei palete largi de analize și investigații medicale, iar pentru ca evaluarea sănătății dumneavoastră să se facă cu cât mai multă acuratețe, am achiziționat cele mai performante echipamente pentru a pune la dispoziție medicilor cele mai eficiente instrumente de evaluare a afecțiunilor.

În ambulatoriul policlinicii medicale private „NovaLife” există o gamă largă de specialități și servicii medicale și chirurgicale precum: medicină internă, O.R.L, oftalmologie, pneumologie, dermatologie, neurologie, cardiologie, stomatologie, radiologie dentară, chirurgie generală, chirurgie plastica, endocrinologie, reumatologie, gastroenterologie, ortopedie, psihiatrie, psihologie medicală, geriatrie, ginecologie, ecografie (cardiacă, țesuturi moi, tiroidă, sân, pleurală, abdominală,etc) ,diabet/nutriție/boli metabolice, medicina fizica si reabilitare, fiziokinetoterapie, alergologie.

Policlinica NovaLife vine în întâmpinarea dumneavoastră cu servicii și consultații de specialitate în baza contractului de asigurări de sănătate, în regim compensat.